morning-brew-syZxfR3yxvM-unsplash (1).jp

Laserterapi mot nikotin

Path 2157.png

Reliefs metod består av personlig rådgivning och behandling med laserterapi. Den riktar sig till rökare och snusare som behöver hjälp med att bli av med sitt nikotinberoende. Behandlingen på omkring 90 minuter består av personlig rådgivning och en avslappnande och smärtfri laserterapi behandling.

RELIEF CLASSIC COMPACT

Behandling för nikotinavvänjning:

1. Analys av kundens rök- eller snusvanor

2. Laserbehandling mot nikotinberoende

3. Rådgivning för tiden efter behandlingen

RELIEF CLASSIC WEIGHT
Viktkontrollerande behandling för nikotinavvänjning:

  1. Analys av kundens rök- eller snusvanor

  2. Laserbehandling mot nikotinberoende med viktkontroll. Under behandlingen stimuleras punkter som ökar ämnesomsättningen och motverkar viktuppgång.

  3. Rådgivning för tiden efter behandlingen.

Som kund hos mig har du alltid möjlighet att komma tillbaka för ytterligare en kostnadsfri behandling inom ett år om behovet skulle uppstå.

Pris

2 400 kr

Pris

2 700 kr

Mask Group 29.png
Group 2982.png

Vill du må bättre men vet 
inte riktigt var du ska börja?

Min mission är att hjälpa dig att nå dina hälsomål. Och jag är övertygad om att det är möjligt! Låt mig hjälpa dig förändra föreställningen om att huvudvärk, strulig mage, sötsug, sömnlösa nätter, humörsvängningar, trötthet, finnar och andra vanliga krämpor är normala och att det bara handlar om att gilla läget. Det är inte normalt! Mitt mål är att inspirera och motivera dig till en hållbart hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU!