sharon-wright-74XTZA0i2Q4-unsplash (1).j

Laserterapi mot sötsug & stress

Path 2157.png

STRESS

En behandling för dig som upplever negativ stress i vardagen.

Stress beskriver hur en människa reagerar, stress är kroppens försvar och kroppen varvar upp i hotfulla eller pressande situationer. Det vanliga är att förklara stress med att en människa har passerat gränsen för sin förmåga att tåla påfrestningar. Energi frigörs för en insats som kräver allt just i den situationen, blir situationen långvarig uppstår obalans i systemet och det är just balansen mellan nedbrytande och återställande krafter som avgör hur hälsan påverkas. Symptom på långvarig stress kan variera men ofta märker man av huvudvärk, yrsel, migrän, matsmältningsproblem, tandgnissel, halsbränna och sömnproblem. Behandlingen med laser stimulerar nervtrådar och när impulserna når hjärnan frisätts morfinliknande ämnen, däribland endorfin vilket ger en känsla av lugn och välbefinnande. 

För bästa resultat bör man göra 4 behandlingar under en 4-veckors period. Om det är låg ämnesomsättning som orsakar övervikt så tar det ofta längre tid.

SOCKERBEROENDE / VIKTKONTROLL

Behandlingen riktar sig till dig som vill gå ner i vikt och/eller bli av med ditt sockerberoende. Vi skiljer mellan två typer av viktproblem. I det ena fallet handlar det om att äta för mycket och fel, i det andra fallet beror övervikten på dålig ämnesomsättning. Behandlingen med laser gör att man känner sig mindre hungrig och sötsuget minimeras, man blir mätt fortare och känner sig nöjd med att äta mindre portioner. Behandlingen stimulerar och balanserar även ämnesomsättningen. För bästa resultat bör man göra 4 behandlingar under en 4-veckors period. Om det är låg ämnesomsättning som orsakar övervikt så tar det ofta längre tid.

Pris per gång

850 kr

Pris för 4 gånger

3 000 kr

Mask Group 29.png
Group 2982.png

Vill du må bättre men vet 
inte riktigt var du ska börja?

Min mission är att hjälpa dig att nå dina hälsomål. Och jag är övertygad om att det är möjligt! Låt mig hjälpa dig förändra föreställningen om att huvudvärk, strulig mage, sötsug, sömnlösa nätter, humörsvängningar, trötthet, finnar och andra vanliga krämpor är normala och att det bara handlar om att gilla läget. Det är inte normalt! Mitt mål är att inspirera och motivera dig till en hållbart hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU!